Amin Boy 20 (26-09-08), Armin-N (26-09-08), Merlin360 (26-09-08), murizaki_2000 (26-09-08), Ramin_Zero1818 (26-09-08), Shahryar (26-09-08)
Administrator
هنوزم من باید خبر بذارم ؟
پرسپوليس برابر پگاه گيلان به برتري رسيد
خبرگزاری پرسپولیس : تيم فوتبال پرسپوليس در هفته هشتم ليگ برتر ايران موفق شد در ورزشگاه آزادي از سد پگاه گيلان عبور كند.
تيمهاي فوتبال پرسپوليس تهران و پگاه گيلان در ورزشگاه آزادي و در حضور بيش از 95 هزار تماشاگر، مسابقه حساسي را از هفته هشتم ليگ برتر برگزار كردند كه نماينده تهراني 2 بر صفر به برتري رسيد.
كريم باقري در دقيقه 35 و ابراهيم توره در دقيقه 79 گل هاي پرسپوليس را به ثمر رساندند تا قبل از دربي سرخابي تهران، مردان افشين قطبي 3 امتياز با ارزش را به دست آوردند.
سعيد مظفري، داور مسابقه در نيمه اول هيچ يك از بازيكنان دو تيم را با كارت زرد يا قرمز جريمه نكرد. وي با شروع نيمه دوم، با دادن كارت هاي زرد به ويليام، رضا مهدوي و مهدي نوري بازيكنان پگاه را جريمه كرد.
در دقيقه 67 يك ضربه پنالتي به سود پرسپوليس گرفته شد و كريم باقري در حالي كه ضربه را به بيرون زده بود، داور اعلام كرد كه پنالتي تكرار شود. كاپيتان پرسوليس بار ديگر با كوبيدن ضربه به تير دروازه، اين موقعيت گلزني را از دست داد.
=======
جاتون خالی من ورزشگاه بودم و چیزی حدود 95.000 نفر اومده بودن ، ترافیک سنگینی هم در اتوبان ایجاد شده بود
نکته هایی از بازی امروز که به ذهنم میرسه :
پرسپولیس در نیمه اول بازی خوبی ارائه نـداد ولی نیمه دوم خیلی بهتر ظاهر شد
باقریها ضعیف عمل کرد و تعویض او در بین دو نیمه و اومدن سپهر حیدری خیلی عالی بود
ایوان پتروویچ بسیار عالی بود
مهدی واعظی در بهترین شرایط به سر میبره و توی بازی امروز واقعا گل کاشت ( امیدوارم همین آمادگی رو توی دربی داشته باشه )
ابراهیم توره بازی به بازی داره بهتر میشه و توی این بازی هم خیلی خوب ظاهر شد ( یک گل و یک پاس گل )
می تونست به تعداد گلهاش بازم اضافه کنه ...
علی کریمی هم عملکرد قابل قبولی داشت و باید منتظر بازیهای بعدیش هم باشیم ( هرچی باشه مدتی از شرایط مسابقه دور بوده )
و اما کریم باقری! ( سلام آرمین جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
به غیر از اون دو تا پنالتی که خراب کرد به نظرم بازی خوبی داشت ولی باید قبول کرد که کریم با این سن دیگه نمیشه ازش انتظار یک بازیکن 90 دقیقه ای داشت
و بهترین راه حل اینه که حدود دقایق 60-70 دیگه تعویض بشه
شاید باور نکنید ولی من وقتی دیدم کریم پشت ضربه پنالتی وایستاده گفتم که این کریم که من میشناسم خراب میکنه
خب پنالتیزن اول تیم نیکبخت هست که انصافاً خوب هم میزنه و به نظرم بهتر بود که اون پنالتی رو ایوان میزد
در کل باز هم دفاع کمی مشکل داشت و امیدوارم در روز دربی این ناهماهنگی ها به حداقل برسه
قبل از بازی هم گفته شده بود که دیکارمو میتونه بازی کنه ولی دیدیم که بازی نکرد
از نظر من افشین اونو نگه داشته تا دست پرسپولیس در مقابل استقلال رو نشه ...
خوشحال میشم نظر سایر دوستان هم بدونم در مورد این بازی و نحوه بازی پرسپولیس
در پایان هم دوباره این برد رو تبریک میگم .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینو میگم که برنده اصلی این بازی ما هودارا بودیم که برای بار چندم ثابت کردیم تنها تیمی که در آسیا به خاطرش 100 هزار نفر میرن استادیوم ، پرسپولیسه
3 امتیاز دربی واسه ماست
ادیت : یه چیزی یادم رفت و اونم غیرت و عشق پژمان نوری به پرسپولیس بود ، به دو دلیل : 1. اعطای شماره 8 به کریمی 2. اعطای بازوبند کاپیتانی به کریمی بعد از تعویض باقری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 26-09-08 انجام شده است
Amin Boy 20 (26-09-08), Armin-N (26-09-08), Merlin360 (26-09-08), murizaki_2000 (26-09-08), Ramin_Zero1818 (26-09-08), Shahryar (26-09-08)
کاربر شهرسختافزار
علیک سلام مهراد جون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا با همش موافقم
خصوصا این قسمت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید3 امتیاز دربی واسه ماست
به نظر من توره و واعظی بهترین بازیکن ها بودن
دفاع خصوصا آتسو خیلی خیلی بد بودن
غیر از کار دفاعی بدشون فوق العاده توپ رو راحت لومیدادن (یه جورایی آتسو با هر پاسی که میخواست بده و توپ رو رد کنه سوتی میداد)
منم منتظر دیکارمو بودم که نیومد
ایشالا دربی طوفانی به پا میکنیم
راستی
اولین باری بود که اون شعار عقاب آسیا صداش تو بلویزیون هم شنیده شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Amin Boy 20 (26-09-08), M A H R A D (26-09-08), Merlin360 (26-09-08), murizaki_2000 (26-09-08)
|
|
Administrator
آقا شعار عقاب آسیا رو ول کن ، فروم فیلـتـر میشه! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آتسو نمیدونم چرا بگیر نگیر داره!!
یه موقعی خیلی خوب بازی میکنه و یه موقعی هم اینجوری ...
ولی من موندم توی دربی هوادارا چطوری میخوان تقسیم بشن ؟!
یعنی چند درصد استقلال و چن درصد پرسپولیس ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عکس واسه یکی از دربی هاست که کاملا توش تعداد هوادارا مشخصه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر میکنم نسبت 70 به 30 عادلانه باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
Amin Boy 20 (26-09-08), Armin-N (26-09-08), murizaki_2000 (26-09-08)
کاربر شهرسختافزار
خوب به سلامتی بازی رو بردیم ولی بیشتر از اینا باید گل میزدیم البته تو دربی جبران میکنیم.
علی کریمی دیگه علی کریمی نیست به نظر من بهترین بازیکن پرسپولیس پژمان نوری هست تیم رو اون جمع میکنه
ولی از واعضی و باقری هم نباید گذش اونا هم خوب بازی میکنن.
Amin Boy 20 (26-09-08)
SSA Super V.I.P
مهراد جان عادلانه 70 ب0 30 ؟!؟!؟!؟ عادلانه ؟!؟!؟!
عادلانس که 50 به 50 ه .
به نظر من همین 50 به 50 میشه .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (26-09-08)
کاربر شهرسختافزار
ساسان جان چند بار استادیوم رفتی؟ جایگاه روبرو و همون مقدار از طبقه ی بالا هم برای پرسپولیسه... در بدترین حالت 60 به 40 هست.... این قضیه از قدیم بوده و فقط مربوط به الآن نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Amin Boy 20 (26-09-08), Armin-N (26-09-08)
کاربر شهرسختافزار
دقیقا
آقا من یه بار بیشتر نرفتم استادیوم
قبلش تو تلویزیون جوری نشون میدادن که انگار 50 - 50 هستن
ولی تو استادیوم دیدم 60 درصد پرسپولیسی هان
40 درصد استق لالی ها
تازه
پرسپولیس جایگاش 2 ساعت قبل از بازی پر شد
استق لال تا آخر بازی نتونست پر کنه جایگاهاشو
Amin Boy 20 (26-09-08), Musketeer™ Pro (26-09-08)
کاربر شهرسختافزار
تازه این بدترین حالتشه، پارسال بازی رفت، از بالا اینقدر پرسپولیسی ها اومده بودن جلو، که خود فردوسی پور اقرار کرد که نسبت قرمز به آبی، 70 به 30 هست... ساسان جان تحویل بگیر!!
اینم یک تعداد گل سرخ، به مناسبت تعداد گلایی که تو شهرآورد میزنیم بهتون!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (26-09-08)
|
|
SSA Super V.I.P
عزیز من پارسال پرسپولیس چی کار کرد و استقلال چی کار کرد !
اینا رو هم در نظر بگیر ، نه اینکه از روی تعصب حرف بزن !.
اون سالی که استقلال قهرمان شد مطمئن باش درصد تماشاچی ها اگه به نفع استقلال نبوده ، حتما مساوی بوده .
من خودم بازی استقلال و سپاهان رو رفتم ورزشگاه ، توی اصفهان البته ، ورزشگاه نقش جهان ، به چشم دیدیم که استقلالی ها با کمال ناباوری بیشتر از سپاهانی ها بودند ! در صورتی که تلویزیون چیز دیگه ای می گفت !
حالا خود دانید !
ضمنا پیش بینی تعداد گل همیشه دردسر درست کرده برای شماها ! ، فکر می کردید استقلال اهواز 6 تا بخوره ؟! اصلا تو خوابم نمیدید همچین چیزی رو ، ولی خوب 6 تا خورد دیگه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 26-09-08 انجام شده است
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (26-09-08)
کاربر شهرسختافزار
ساسان... ساسان... ساسان...
ببین، پرسپولیس هم وقتی مثلا میره قم، تماشاچیاش بیشتر از صبان... چه استقلال چه پرسپولیس، هر جای برن، تماشاچیاشون از تماشاچیای تیم مقابل بیشتره...
ما داشتیم راجع به استقلال پرسپولیس حرف میزدیم که تو انگار نمیخوای قبول کنی..
Armin-N (26-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks